24-uurs zorg Genemuiden

Woont u in Genemuiden en bent u zich aan het oriënteren op zorg die bij u past? Wilt u het liefst zorg bij u thuis ontvangen, zodat u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen? Heeft u bovendien behoefte aan meer zorguren dan u kunt ontvangen vanuit de reguliere thuiszorg? Maak dan eens kennis met 24-uurs zorg in Genemuiden door Zuster Jansen. Hiermee kunnen we altijd een passende zorgoplossing voor u bieden. Met 24-uurs zorg in Genemuiden ontvangt u dag en nacht de beste verzorging en verpleging bij u thuis.

De rol van onze zorgverleners bij u thuis

Wanneer u kiest voor 24-uurs zorg in Genemuiden door Zuster Jansen ontvangt u een persoonlijk zorgteam, van maximaal vijf gekwalificeerde zorgverleners. Om de beurt komen deze professionele zorgverleners voor u zorgen, zodat u altijd te maken heeft met dezelfde zorgverleners bij u thuis. Met onze 24-uurs zorg ontvangt u dag en nacht één op één verzorging en verpleging van uitstekende kwaliteit.

Onze zorgverleners zetten zich 100 procent in om zorg op maat te verlenen, zoals dit voor u wenselijk is. Bovendien is onze 24-uurs zorg in Genemuiden meer dan alleen verzorging en verpleging. Zuster Jansen biedt ook uitstekende ondersteuning en begeleiding, bijvoorbeeld zorg bij de ziekte van Alzheimer. Daarnaast kunnen wij met u mee met het ondernemen van activiteiten zoals het doen van boodschappen of het bezoeken van een kerkdienst. U bent altijd in goede handen met onze professionele 24-uurs zorg in Genemuiden.

Onze zorg op maat aanvragen

U kunt onze passende 24-uurs zorg in Genemuiden gemakkelijk aanvragen via de website van Zuster Jansen. U kunt ook eerst meer informatie aanvragen over onze zorg- en dienstverlening om thuis nog eens rustig door te lezen. Voor een gesprek met onze zorgcoördinator kunt u bellen naar 020 – 63 66 837. Wij zullen u altijd helpen.

Lees meer bij Zuster Jansen
Onze zorgdiensten

Woont u in Genemuiden? Wenst u particuliere thuiszorg op niveau? Kies dan voor thuiszorg Genemuiden van Zuster Jansen. Mogelijkheden van 24-uurs zorg, zorg bij Alzheimer, nachtzorg en terminale thuiszorg. Kijk op deze website.

NIEUWS & ARTIKELEN
  • Wij kregen zorg op niveau!
  • Moeder kreeg 24-uurs zorg op maat!
  • Wij zijn fantastisch geholpen door Zuster Jansen