Nachtzorg Genemuiden

 

Steeds vaker wordt er gekozen voor nachtzorg in Genemuiden als zorgoplossing. Dit komt doordat nachtzorg in zeer uiteenlopende situaties een antwoord kan zijn op uw zorgvraag. Nachtzorg in Genemuiden kan bijvoorbeeld een oplossing voor u zijn wanneer u extra zorg nodig heeft, maar wanneer u zich overdag nog zelfstandig kunt redden met de hulp die u ontvangt vanuit uw directe omgeving. In de nacht is extra zorg dan vaak wenselijk, zodat uw mantelzorgers dan kunnen rusten. Met nachtzorg in Genemuiden bent u de hele nacht in goede handen en kunnen uw mantelzorgers worden ontlast.

Van 23.00 uur tot 07.00 uur
de zorg die u nodig heeft

Met onze nachtzorg ontvangt u van 23.00 uur tot 07.00 uur alle zorg die u nodig heeft. Een professionele zorgverlener is de hele nacht bij u thuis aanwezig om u alle verzorging en verpleging te verlenen waaraan u behoefte heeft.

U bent niet meer alleen in de nacht, wat zorgt voor een veilig gevoel. Met nachtzorg in Genemuiden door Zuster Jansen kunt u op een verantwoorde wijze thuis blijven wonen.

12-uurs zorg in de nacht
is ook mogelijk

Wanneer u meer zorguren in de nacht wenst kunt u kiezen voor onze 12-uurs zorg in de nacht. Hierbij is er een professionele zorgverlener bij u thuis aanwezig van 20.00 uur in de avond tot 08.00 uur in de ochtend. In de avond kan Zuster Jansen u een prettig gezelschap bieden en helpen met naar bed gaan. In de ochtend staan wij direct voor u klaar om u voor te bereiden op de nieuwe dag.

Uiteraard kunt u gedurende de nacht altijd rekenen op onze zorgverleners wanneer u verzorging of verpleging nodig heeft. Zuster Jansen zet zich 100 procent in om u de beste nachtzorg in Genemuiden te bieden. Bekijk onze website voor meer informatie of neem contact op.

Lees meer bij Zuster Jansen
Onze zorgdiensten

Woont u in Genemuiden? Wenst u particuliere thuiszorg op niveau? Kies dan voor thuiszorg Genemuiden van Zuster Jansen. Mogelijkheden van 24-uurs zorg, zorg bij Alzheimer, nachtzorg en terminale thuiszorg. Kijk op deze website.

NIEUWS & ARTIKELEN
  • Wij kregen zorg op niveau!
  • Moeder kreeg 24-uurs zorg op maat!
  • Wij zijn fantastisch geholpen door Zuster Jansen