Zorg bij Alzheimer Genemuiden

Wanneer u zich aan het oriënteren bent op zorg bij de ziekte van Alzheimer in Genemuiden komt u voor de keuze te staan om thuis zorg te ontvangen of in een zorginstellig. Vaak gaat de keuze uit naar thuis blijven wonen, omdat u dan in uw eigen omgeving kunt verblijven. Bovendien is een vertrouwde omgeving erg belangrijk bij de ziekte van Alzheimer. Zuster Jansen verleent uitstekende zorg bij de ziekte van Alzheimer in Genemuiden, waarbij u gewoon thuis kunt blijven wonen in uw eigen omgeving.

De beste zorg bij u thuis

Met zorg bij de ziekte van Alzheimer in Genemuiden door Zuster Jansen kunt u op een verantwoorde wijze thuis blijven wonen. U ontvangt namelijk de beste zorg bij u thuis, afgestemd op de ziekte van Alzheimer. Bovendien wordt onze zorg vervolgens volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie, ongeacht in welke fase van de ziekte u zich bevindt. U krijgt enkel te maken met zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het verlenen van particuliere thuiszorg bij de ziekte van Alzheimer in Genemuiden.

Zorgverleners van Zuster Jansen verlenen zorg bij u thuis op hoog niveau. U ontvangt altijd de beste zorg bij u thuis.

Professionele begeleiding

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg met professionele begeleiding bij de ziekte van Alzheimer. Wij helpen u omgaan met de kenmerken en gevoelens waarmee u te maken kunt krijgen bij de ziekte van Alzheimer, zoals vergeetachtigheid, angst of onrust. Onze zorg en professionele begeleiding bij de ziekte van Alzheimer is erop gericht om u alle comfort, rust, continuïteit en regelmaat te bieden die u nodig heeft in uw leven. Tevens hebben onze zorgverleners respect voor uw leefstijl zoals u dit gewend bent. Meer informatie over onze zorg bij de ziekte van Alzheimer in Genemuiden vindt u op de website van Zuster Jansen. Ook kunt u contact opnemen met één van onze zorgcoördinatoren. Wij helpen u om zorg te vinden die aansluit bij uw zorgwensen en behoeften.

 

Lees meer bij Zuster Jansen
Onze zorgdiensten

Woont u in Genemuiden? Wenst u particuliere thuiszorg op niveau? Kies dan voor thuiszorg Genemuiden van Zuster Jansen. Mogelijkheden van 24-uurs zorg, zorg bij Alzheimer, nachtzorg en terminale thuiszorg. Kijk op deze website.

NIEUWS & ARTIKELEN
  • Wij kregen zorg op niveau!
  • Moeder kreeg 24-uurs zorg op maat!
  • Wij zijn fantastisch geholpen door Zuster Jansen