Particuliere thuiszorg Genemuiden

Particuliere thuiszorg in Genemuiden is zorg op niveau bij u thuis. Zuster Jansen verleent één op één zorg bij u in de buurt, waar u ook woont. Onze professionele zorgverleners zijn erg flexibel en kunnen in heel Nederland voor u komen zorgen. Onze particuliere thuiszorg in Genemuiden kan voor u een oplossing zijn in diverse situaties. Steeds vaker wordt onze zorg aangevraagd omdat het wenselijk is om meer zorg te ontvangen dan de hoeveelheid zorg waarop u recht heeft vanuit de reguliere thuiszorg. Ook is particuliere thuiszorg in Genemuiden vaak van betere kwaliteit, omdat de zorg zelf dient te worden bekostigd. Bovendien heeft u met onze professionele zorg zelf de keuze voor de zorgvorm die het beste bij u past.

Kies zelf de zorgvorm die bij u past

Met Zuster Jansen’s particuliere thuiszorg in Genemuiden kunt u zelf bepalen welke zorgvorm u wenst te ontvangen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze 24-uurs zorg of nachtzorg. Ook kan Zuster Jansen specifieke zorgvormen verlenen, zoals zorg bij de ziekte van Alzheimer.

Onze zorgverlening kan gewoon bij u thuis worden ingezet, zodat u niet hoeft te verhuizen naar een zorginstelling. Bovendien wordt de door u gekozen zorgvorm vervolgens volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften, zodat u écht de zorg ontvangt die u nodig heeft.

Ontvang zorg van kleine zorgteams

Particuliere thuiszorg in Genemuiden ontvangt u van uw eigen kleine zorgteam. Dit zorgteam bestaat uit maximaal vijf zorgverleners die opgeleid zijn door Zuster Jansen zelf. Onze zorgverleners zetten zich 100 procent in om u privé verzorging en verpleging te bieden van uitstekende kwaliteit. De hoogwaardige kwaliteit van onze zorgverlening is één van onze speerpunten, net zoals de persoonlijke aandacht die wij u zullen geven. U ontvangt persoonlijke zorg met alle aandacht en respect. Wilt u meer weten over onze zorgverlening bij u thuis? Bekijk de website van Zuster Jansen of neem contact op met onze zorgcoördinator.

 

Lees meer bij Zuster Jansen
Onze zorgdiensten

Woont u in Genemuiden? Wenst u particuliere thuiszorg op niveau? Kies dan voor thuiszorg Genemuiden van Zuster Jansen. Mogelijkheden van 24-uurs zorg, zorg bij Alzheimer, nachtzorg en terminale thuiszorg. Kijk op deze website.

NIEUWS & ARTIKELEN
  • Wij kregen zorg op niveau!
  • Moeder kreeg 24-uurs zorg op maat!
  • Wij zijn fantastisch geholpen door Zuster Jansen